(video) Chişinău: Un tată cu un copil pe umeri, filmat cum aleargă pe carosabil după o maşină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tată cu un copil pe umeri a fost filmat cum aleargă pe carosabil după o maşină. Şi chiar dacă decizia i-a fost una riscantă din punct de vedere a securității, avusese un scop bine stabilit: să ceară socoteală de la conducătorul unui Suzuki care în mod intenționat nu i-a cedat trecerea pe zebră. Totul s-a întâmplat pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani.

Deşi bărbatul a avut multiple contacte fizice cu automobilul, şoferul nu a reacţionat nici într-un fel, continuându-şi deplasarea. În cele din urmă, părintele a renunţat să-l mai facă cumva să oprească.

Urmează să vedem, în caz că autoritățile sunt la curent cu acest caz, dacă funcţionează sau nu noua lege care prevede o amendă de până la 2.500 de lei.

@madrigomd

Папаша с ребенком стопхам stopham chisinau chisinaumoldova хамынадороге хамы нарушения policemd

♬ оригинальный звук – MADRIGO Be Real – MADRIGO Be Real

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise