(video) Cimişlia: Un şofer beat a lovit o maşină de poliţie, s-a ascuns, iar după ce a fost găsit şi sancţionat a decis să se răzbune

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţie ieşită din comun în acest weekend la Cimişlia. În seara zilei de ieri, în jurul orei 21.30, un echipaj al Direcției patrulare Sud a Inspectoratului Național de Securitate Publică, aflându-se la serviciu pe o stradă din orașul Cimișlia, a fost lovit lateral de un BMW X5 înmatriculat în România.

După impact, șoferul SUV-lui pur şi simplu a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea.

În urma reacționării prompte a agenților de patrulare împreună cu polițiștii din Cimișlia, la scurt timp, șoferul automobilului BMW a fost depistat la domiciliul său din acelaşi oraş. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 41 de ani.

Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că era în stare de ebrietate, având o concentrație de 0.76 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Polițiștii au documentat cazul şi i-au aplicat sancţiuni pentru comiterea accidentului rutier și părăsirea locului accidentului.

Și pentru că nu a fost suficient, după plecarea polițiștilor, bărbatul nu s-a liniștit și a decis să se răzbune. A urcat din nou la volanul mașinii, având cu el și un copil, pornind în căutarea polițiștilor. Însă pe o stradă din orașul Cimișlia a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pilon.

Ajunși la fața locului polițiștii l-au documentat repetat pe șofer, înlăturându-l de la volan, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială. De această dată însă a refuzat sa fie testat alcoolscopic, înjurând polițiștii, fapt pentru care urmează a fi cercetat penal.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/