(video) Cineva a lipsit de la teorie? 15+1 şoferi care nu văd corect culorile în semafoare, marcajele sau direcţia pe benzi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este pentru nimeni un secret că în Chişinău se încalcă zilnic şi la greu regulile de circulaţie, însă chiar şi de cele elementare se şterg picioarele? Şaisprezece colegi de-ai noştri din trafic se pare că au lipsit de la orele teoretice, fie au probleme de ordin oftalmologic.

Dar voi cum credeţi: ar fi corect şi cinstit faţă de toţi cei care se deplasează normal şi după reguli, ca unor astfel de şoferi să li se suspende dreptul de conducere şi să-l primească înapoi doar după un repetat examen teoretic, după fiecare încălcare? I-ar educa sau le-ar schimba comportamentul, atitudinea prin asta?

VIDEO: facebook.com/valentina.melnik.98, facebook.com/alex.manita.56, facebook.com/nicolaelucian.rusnac, facebook.com/NicuTn.003, facebook.com/alexey.radevich, faceboook.com/Gheorghe Marin, facebook.com/Оля Туева, facebook.com/roman.johndeere, facebook.com/alexandru.para.92, facebook.com/dan.iurcu, Anonim, facebook.com/andrei.dicariov, facebook.com/nicolaelucian.rusnac

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise