(video) Cineva din Ungheni a pățit-o deja! Nu vă parcați mașinile chiar lângă scara blocului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident neplăcut de la începutul anului pentru un automobilist din țara noastră. În curtea unui bloc din municipiul Ungheni a căzut de pe acoperiș zăpadă înghețată și i-a avariat destul de semnificativ autoturismul. Cantitatea a fost suficientă pentru a sparge parbrizul (dacă nu chiar l-a străpuns) și a îndoi câteva panouri de caroserie.

Nu am urmărit dacă a fost făcut vreun anunț de către autoritățile din Ungheni, însă cele din Chișinău au avertizat repetat despre pericolul căderii de țurțuri, dar și a zăpezii înghețate care poate aluneca de pe acoperișurile cu unghi în pantă, în timpul zilelor însorite.

Pentru a putea fi evitate incidente similare, dacă știți că blocurile în preajma cărora vă lăsați mașinile nu au un acoperiș plat, nu vă parcați chiar ”sub” ele, ci la o distanță sigură de câțiva metri!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise