(video) Circa 300 de maşini au ars într-o regiune din India. Cauza ar fi fost o ţigară nestinsă

Flăcările unui foc distrug orice apare în cale şi nici autovehiculele care sunt făcute în mare parte din metal nu pot rezista. De asta au avut parte acum câteva ore aproximativ 300 de maşini parcate lângă un poligon din India, unde s-a desfăşurat un show aviatic.

https://youtu.be/2dnHetez0n8

Vezi şi: (foto/video) „Car-nagiu” în Portugalia. 422 de maşini au ars în întregime într-o parcare

Potrivit unui reportaj al NDTV, circa 300 de autoturisme au fost distruse din cauza unui incendiu care a izbucnit într-o parcare în care se aflau cel puţin 1.000 de vehicule. Zona este o parcare pentru Aero India 2019 – un eveniment bienal care a avut loc într-un câmp deschis în Bengaluru, India.

Potrivit informațiilor, incendiul ar fi pornit de la o țigară nestinsă care a fost aruncată fără griji pe un câmp cu iarbă uscată. Din acest motiv focul s-a răspândit rapid. Vânturile puternice au ajutat, de asemenea, la răspândirea focului pe câmpul mașinilor parcate. Incendiul a început duminică în jurul orei 12 ziua și la această oră a fost deja lichidat.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, chiar dacă au existat minim 15 şoferi care dormeau în maşini. Aceştia au fost alertaţi rapid de alţi martori ai incidentului.

Evenimentul Aero India 2019 a fost temporar suspendat și nici un avion nu a decolat de la baza aeriană din apropiere până când focul nu a fost stins. Fumul gros se putea vedea de la câţiva kilometri.

Vezi şi: (video) Dezastru în noaptea dintre ani! Într-o parcare supraetajată au ars de tot 1400 de maşini

Vezi şi: (video) Cea mai scurtă perioadă de proprietate? După 11 zile i-a ars maşina de un milion de dolari

Cmentariile sunt închise