(video) Circulația pe podul din strada Mihai Viteazul se mută pe sensul reparat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un cititor ne-a informat că circulația a fost deschisă pe sensul reparat al podului din strada Mihai Viteazul. Totul s-a întâmplat după ce noaptea trecută s-au efectuat lucrări de reconstrucție a rețelelor de contact pentru troleibuze.

Imaginile arată că spre strada Petricani se circulă deocamdată pe o bandă. Iar spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt se folosesc deocamdată ambele benzi nereparate, înainte de sistarea circulației acolo.

De asemenea observăm un marcaj temporar sub forma unei linii duble continue, ceea ce confirmă că tot traficul va fi mutat pe sensul reparat, iar celălalt va fi închis pentru reparație. Despre acest plan municipalitatea a informat anterior.

Lucrările de reabilitare a podului de pe strada Mihai Viteazul ar putea fi încheiate în aprilie 2025, conform contractului și termenilor prevăzuți în el.

Până acum s-a lucrat sub pod și pe sensul de circulație reparat. A mai rămas deci, cel puțin, reabilitarea carosabilului pe sensul rămas și montarea infrastructurii rutiere.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise