(video) Codru: Un bărbat a căzut de la etajul 8 peste un Hyundai și a rămas în viață

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Starea bărbatului căzut este extrem de gravă. Conform Dorinei Arsene, pacientul se află în secția de terapie intensivă, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l menține în viață.


Incident incredibil de la început de săptămână în municipiul Chișinău. Un bărbat a căzut în gol de la mare înălțime și s-a prăbușit peste un automobil. Momentul îngrozitor a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Conform datelor Poliției Capitalei, relatate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, totul s-a întâmplat astăzi după amiază. Incidentul a fost înregistrat în jurul orei 15:00 pe strada Costiujeni din orașul Codru.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani. Preventiv, acesta ar fi căzut de la etajul opt. Aterizarea a fost una destul de dură, pe acoperișul unui Hyundai. Circumstanțele și motivul căderii urmează a fi stabilite.

Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, a comunicat pentru AutoBlog.MD că pacientul încă este investigat Astfel nu se poate spune deocamdată nimic despre gravitatea stării în care se află.

Vezi și: (video) Un rus a încercat să sară de pe un bloc pe altul cu o Niva. Vezi nereușita dureroasă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise