(video) Colaborarea dintre Mercedes-AMG, West Coast Customs şi will.i.am a dus la apariţia unicului The Flip

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toamna trecută, muzicianul și actorul american William James Adams jr., cunoscut sub numele de scenă will.i.am, a devenit ambasadorul mărcii Mercedes-AMG. De obicei, acest “post” nu înseamnă nimic special, dar William a decis totuşi să lase o amprentă în istoria acestei cooperări. Rezultatul este un one-off numit WILL.I.AMG alias The Flip.

Acest uriaș coupe brutal a fost creat cu sprijinul diviziei AMG, dar binecunoscutul atelier West Coast Customs din California a fost implicat direct în construcția mașinii, tunerii având şi aptitudini de a concepe caroserii custom. Avem deci în faţa nostră un standard Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE cu o lungime de cinci metri şi toate echipamentele standard incluse, inclusiv unitatea de propulsie cu 843 CP, singura diferenţă fiind “ambalajul” exterior.

Din modelul original s-a păstrat doar posteriorul cu stopurile şi hayonul. Partea frontală însă este realizată în stilul feţei noului G-Class, capota a fost alungită semnificativ, iar parbrizul a fost mutat pe cât de posibil în urmă. În loc de patru există acum doar două portiere şi acestea se deschid contra direcţiei de mişcare, în stilul modelelor Rolls-Royce. Interiorul a rămas cel standard, deşi nu este clar dacă s-au păstrat şi locuri posterioare. Acoperişul are două secțiuni transparente de sticlă.

Premiera publică a maşinii va avea loc în acest weekend în cadrul Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Mai târziu, va fi lansat un serial format din șase episoade – DRIVE – despre crearea acestei mașini. 

În plus, cu acest proiect, AMG și William Adams îşi doresc să inspire adolescenții din „comunitățile defavorizate”, astfel încât să lupte pentru cunoștințe și să poată participa în viitor la crearea unor mașini similare.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise