(video) Conceptul Lynk & Co The Next Day arată cum vor fi maşinile mărcii în viitor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lansat de Volvo și Geely în 2016, marca Lynk & Co se ţine deja bine pe picioare. Numărul total de mașini vândute a depășit 700 de mii. Doar în China, în 2021, au fost împărţite clienţilor în jurul a 222.000 de maşini (+26%). De asemenea, a intrat şi pe piaţa europeană unde a livrat 7.916 vehicule în 2021 și 5.475 unităţi în primele patru luni ale lui 2022.

Gama include deja șase modele, iar ceea ce vor fi mașinile Lynk & Co în viitor este destinat să arate cel mai recent concept numit The Next Day (Ziua Următoare).

Modelul cu patru uși, cu o lungime de 4.935 mm și o lățime de 2.030 mm, a fost realizat într-un nou stil corporativ, deși principalele elemente de design sunt aceleași: o capotă cu o “cocoașă” și faruri cu elemente întinse până pe aripi. 

Conceptul supraponderal are un acoperiș complet transparent, combinat cu un parbriz și fascii laterale care se întind de la capotă până la posterior. În spate se afla o secțiune mare, mobilă, care joacă rolul unui spoiler. Și odată cu el se ridică şi secțiunile verticale ale stopurilor, soluţie numită Yingneng Phantom Taillight. 

Cabină are patru locuri dedicate pentru pasageri, o manşă în loc de volan normal (se retrage uşor în bord când este activat pilotul automat), un monitor lat care se întinde din partea dreaptă a volanului, iar pentru tapiţerie se foloseşte mult denim.

Dar mai important este că Lynk & Co The Next Day demonstrează o nouă unitate de propulsie – Lynk E-Motive. De fapt, aceasta este o întreagă familie de sisteme hibride cu cea mai largă configurație posibilă: E-Motive poate fi adaptat la maşini de diferite dimensiuni.

Gama include trei motoare cu ardere internă, două opțiuni de transmisie, două motoare electrice și trei baterii de capacități diferite (pentru 60, 100 sau 180 km autonomie electrică). Sunt posibile de realizat configurații hibride care să funcționeze atât în paralel, cât și în serie (precum și combinația lor), diferite tipuri de tracţiune şi altele.

Primul model de producție cu sistemul Lynk E-Motive va fi prezentat în 2022 şi va fi un plug-in hybrid cu transmisie DHT Pro cu trei trepte și cea mai mare baterie pentru 180 km. Acesta va putea accelera până la 100 km/h în doar 5.0 secunde. 

Până la sfârșitul acestui an, Lynk & Co planifică să introducă patru modele hibride simultan, iar până la sfârșitul lui 2025 să-şi transfere întreaga gamă exclusiv pe unităţi de propulsie hibride.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/