(video) Noul RADAR R6 este un pickup electric al unei mărci nou create sub aripa Geely

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O altă marcă independentă a apărut în vastul portofoliu al holdingului chinez Geely, fiind numită prima din China care va oferi maşini pur electrice pentru un stil de viaţă outdoor. Se numeşte RADAR Auto, iar inițialele provin de la cuvintele Rational, Alone, Discovery, Acompany şi Romantic.

În spatele noului brand se află de fapt subdiviziunea Geely Pickup Automobile Sales (Shandong) Co. Printre produsele sale se vor număra pickup-uri, SUV-uri, ATV-uri şi altele. Primul model se numeşte RD6.

Caracteristici cheie:

  • RD6 are un corp portant așezat pe o versiune ranforsată a platformei modulare SEA (Sustainable Experience Architecture), folosită în varianta originală pe modele precum Zeekr 001 și noul smart #1. Are un ampatament de tocmai 3.120 mm și o suspensie independentă pe toate roţile. Bateria este montată sub podeaua cabinei.
  • În ceea ce privește dimensiunile externe, noul RD6 este comparabil cu familiarele modele Toyota Hilux sau Isuzu D-Max: lungime – 5.260 mm, lățime – 1.900 mm, înălțime – 1.830 mm. Singura configurație prevede o cabină completă cu patru uși și o benă cu o lungime de 1.525 mm. Volumul declarat al benei este de 1.2 metri cubi. Greutatea maşinii de bază este de 2.090 kg, iar capacitatea de încărcare a benei este de 755 kg.
  • În benă există patru prize la 220V. Puterea maximală totală este de 6 kW. Iar pentru a găzdui bagaje mici mai sunt prezente câteva spaţii de depozitare sub capotă (70 litri) și sub bancheta din spate (48 litri). Aceste compartimente sunt etanșe.
  • Însuşi designerul Peter Horbury și-a oferit sprijinul pentru dezvoltarea stilului mărcii şi a modelului, punându-şi la treabă angajaţii din studioul său de design din Marea Britanie. El a spus: „Portofoliul de produse Radar este axat pe pickup-uri electrice și SUV-uri, iar această direcție ne provoacă să amestecăm funcționalitatea și utilitatea cu forma estetică. Scopul nostru este de a permite utilizatorilor Radar să-și extindă orizonturile și să exploreze natura într-un mod durabil.”
  • Interiorul este făcut într-un stil recunoscut după alte modele Geely. În spatele volanului şi pe centrul planşei de bord există două monitoare de 12.3 inci. Panoul de control al climatizării este separat şi are comenzi fizice. Printre opţiuni se oferă tapiţerie din piele, scaune frontale reglabile electric, acoperiș panoramic, un frigider compact, un cort pentru acoperiş, etc.
  • Modelul de bază va avea un singur motor pe puntea din spate şi tracţiune spate respectiv. Produce 272 CP. Bateria are o capacitate de 85.9 kWh şi funcționează la o tensiune de 352V. Alte caracteristici şi cifre urmează a fi dezvăluite, motiv pentru care vom actualiza acest articol în timp. Mai târziu vor fi disponibile configuraţii cu două motoare şi AWD, care pot accelera până la 100 km/h în aproximativ șase secunde. Autonomia maximală ar trebui să depășească 600 de km.
  • Interacționând îndeaproape cu utilizatorii, Radar introduce, de asemenea, un sub-brand de stil de viață – Radar Weekends – care se concentrează pe stilurile de viață în aer liber și va coopera cu diferiți parteneri pentru a crea un ecosistem divers și distractiv în aer liber. Radar Weekends va colabora cu marca de echipamente de camping, NatureHike, pentru a dezvolta o varietate de accesorii pentru vehiculele mărcii. În plus, Radar a colaborat și cu National Geographic China pentru un program de protecție a minunilor naturii, care promovează conceptul de a nu lăsa urme atunci când te aventurezi în aer liber.

Radar Auto este o marcă independentă complet capabilă, cu propriul său centru de cercetare și dezvoltare în Hangzhou și o fabrică de producție a vehiculelor electrice complet echipată în Zibo, Shandong, de la care va începe producția și livrările modelului RD6 în al patrulea trimestru al anului 2022.

Maşina din imagini este un prototip pre-serie expozițional, de aceea nu vă miraţi de cablul de sub benă 🙂

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/