(video) Conduc agresiv prin Chișinău și sunt gata să sară la bătaie! Ce a surprins un vizitator AutoBlog.MD

Un conducător auto a trimis la adresa redacţiei noastre câteva materiale video şi informaţii despre un grup de tineri care pot reprezenta un real pericol în trafic. Gaşca a fost surprinsă deplasându-se pe bd. Dacia din capitală conducând agresiv.

Martorul ocular ne-a declarat că şoferul BMW-ului i-a tăiat calea şi a început să manifeste un comportament agresiv când a primit o observaţie şi rugat să fie mai atent. Împreună cu prietenii, l-au şi ameninţat pe cititorul nostru că îi sparg automobilul, având şi instrumente necesare pentru asta – nişte bâte în maşină – dar s-au liniştit când au aflat că se cheamă poliţia.

Grupul a plecat, însă a decis ulterior să se oprească şi la o staţie de alimentare cu carburanţi din zonă, acolo unde conducătorul maşinii albastre a şi făcut un mic accident, uitând să tragă frâna de mână. În încercarea de a opri neregulile şi ulterioare întâmplări neprevăzute, martorul ocular a decis să comunice poliţiei despre şoferul care părea a fi sub influența băuturilor alcoolice, însă i s-a spus că poliţia poate acţiona şi îl poate acuza doar dacă este prins la volan. Aşa s-a întâmplat mai târziu că băieţii au fost traşi pe dreapta de două echipaje INP şi astfel distracţia li s-a terminat.

Din păcate cititorul nostru nu a reușit să surprindă și imaginile cu condusul agresiv al șoferului, însă vă prezentăm câteva imagini mai jos din seara cu pricina.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Au început “excursiile” contra plată la morgă pentru şoferii care sunt prinşi băuţi la volan. Primele impresii

Un moldovean a fost condamnat la închisoare după al treilea caz de urcare la volan în stare de ebrietate

https://autoblog.md/video-un-cetatean-a-retinut-un-sofer-urcat-la-volan-in-stare-de-ebrietate-si-el-si-alti-oameni-revoltati-pe-noua-linie-fierbinte-a-politiei/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/