(video) Acesta este cel mai scump, nou şi produs în serie, BMW făcut vreodată! Doar 8 norocoşi îl vor avea

Atunci când BMW M8 Concept Gran Coupe a debutat pentru prima dată în martie 2018, a fost o senzație peste noapte atât pentru fanii M, cât şi pentru jurnaliştii auto deopotrivă. Pe lângă designul îndrăzneț și liniile sale frumoase, această mașină foarte specială se mândrește cu detalii cu adevărat unice, inclusiv cu farurile sale iconice BMW Laser Lights cu elemente în culoare galbenă, jantele aurii și accentele exterioare.

Cea mai captivantă dintre toate a fost vopseaua iridescentă Saléve Vert, special dezvoltată, inspirată de luminile aurorei boreale. Originar dintr-o viziune și construit dintr-o ambiție, M8 Gran Coupe Concept a prezentat fuziunea perfectă dintre atletism și sofisticare. Reunind lumile opuse ale luxului modern și ale motorsportului clasic, a inspirat BMW M să transforme acest vis într-o realitate.

Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu cel mai scump, nou şi produs în serie, BMW făcut vreodată – M8 Gran Coupe First Edition 1-of-8!

Primele opt mașini ale ediţiei limitate la 400 de exemplare – M8 Gran Coupe First Edition – vor avea pe lângă marea majoritate a dotărilor disponibile şi o serie de elemente exclusive de la divizia BMW Individual Manufaktur, ceea ce le va face și mai unice decât seria deja extrem de specială din care fac parte.

Printre acestea se numără: inscripţia “1-of-8” gravată cu laser pe inserţia de pe montanţii centrali, brodată pe tetierele scaunelor, pe covoraşele personalizate şi aplicată pe ecusonul de pe capacul portbagajului. Habitaclul este tapiţat cu piele în culorile BMW Individual Ivory White/Tartufo Full Merino, în combinaţie cu inserţii Individual Piano Black.

Exclusivitatea mai este subliniată și de semnătura Individual Manufaktur care se poate vedea pe capacul metalic al suporturilor de pahare din faţa levierului cutiei de viteze, dar şi pe pragurile laterale exterioare ale maşinii.

Culoarea maşinii este la fel din paleta BMW Individual – Aurora Diamond Green metallic – care se combină cu: jantele exclusive Forged M Star-Spoke din aliaj uşor de 20 de inci, tridimensionale, cu un Y-design şi accente bronz, farurile BMW Laser Lights cu elemente de culoare galbenă, margini de grilă de radiator şi geamuri, suporturi pentru oglinzile retrovizoare, praguri interioare şi insigne în nuanţă Gold Bronze.

După cum am menţionat, pe lângă marea majoritate a dotărilor disponibile pentru model, inclusiv opţionale, incluse acum la bord, maşinile vor fi oferite şi în configuraţia de top în ce priveşte motorizarea. Sub capotă va sta agregatul V8 TwinPower Turbo de pe versiunea Competition care produce 625 de CP şi 750 Nm pentru a putea face 0-100 de km/h în 3.2 secunde.

Interesant este că aceste 8 autoturisme vor fi disponibile pe piețe de la sfârșitul anului 2019, în timp ce data oficială a începerii producției pentru BMW M8 Gran Coupe First Edition este abia martie 2020! Un vehicul va rămâne în Germania, în timp ce restul îşi vor găsi proprietari în Marea Britanie, SUA, Elveția, Japonia, Belgia, Federaţia Rusă și Qatar.

Preţul uneia dintre primele opt maşini este de aproximativ 230.000 de dolari!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/