(video) Creatorii noului film Fast & Furious 9 au arătat cum au distrus mașinile de pe platouri

Un videoclip din culisele noului Fast & Furious 9 (F9) dezvăluie ușor vălul secretului asupra procesului de filmare a cascadoriilor auto. Regizorul peliculei, Justin Lin, a numit deja a noua parte a francizei “de departe cel mai ambițios film din serie”.

Vezi și: (video) Fast & Furious 9 – al doilea trailer oficial şi final

https://www.youtube.com/watch?v=x6m43M92HPI

Videoclipul, care a devenit în esență un alt trailer, demonstrează scene cu explozii, coliziuni și manevre extreme în forma în care sunt prezentate în film, însoțite în paralel cu filmările care s-au realizat din platouri.

Dacă ar fi de privit filmulețul în format time-lapse puteți vedea o mulțime de detalii interesante: de exemplu, cum se mișcă și unde se află camerele, cum arată de fapt mașinile de cascadorie înainte de utilizarea graficii computerizate și a montajului sau cum sunt controlate acele mașini care sunt distruse în accidente (de exemplu, prin cabluri și catapulte).

https://www.youtube.com/watch?v=a985ZmDoa4w&t=1s

Aflați că Republica Moldova se află în regiunea care va putea vedea filmul printre primele, din 19 mai 2021, în timp ce premiera peste ocean este programată abia pentru ziua de 25 iunie 2021!

De exemplu, cinematograful Patria “Emil Loteanu” îl va difuza la fel din 19 mai, în format 3D și cu dublare în limba rusă, biletele fiind deja în vânzare! Filmul are o durată totală de 145 minute (circa 2 ore și 45 de minute) și nu este recomandat spre vizionare minorilor cu o vârstă de sub 12 ani.

F9 nu va fi ultimul film din serie: în viitor vor fi lansate cel puțin al 10-lea și al 11-lea . În plus, potrivit unor surse, va exista și un spin-off despre eroina jucată de actrița Michelle Rodriguez.

Vezi și: (video) Din culisele F9. Pregătirea unui truc pentru o secvenţă de doar patru secunde a durat opt luni de zile

Cmentariile sunt închise