(video) Crihana Veche: Un poliţist a alergat noaptea prin pădure după un motociclist beat

Început de săptămână cu o doză sporită de activitate fizică pentru un inspector de patrulare. Acesta s-a văzut nevoit să alerge prin pădure după un motociclist pentru a-l opri! Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orei 20:20, pe o stradă din satul Crihana Veche, raionul Cahul.

Conform informaţiilor disponibile, doi bărbați care se deplasau pe o motocicletă Jawa au făcut tot posibilul să se eschiveze de inspectorii de patrulare, care i-au observat deplasându-se haotic prin sat. La marginea localității, în apropiere de o pădure, bărbații au încercat să se ascundă, însă au fost reținuți de polițiști.

La ghidonul motocicletei, a cărei ultimă revizie tehnică a fost efectuată acum trei ani, se afla un bărbat de 55 de ani din aceeași localitate. Acesta, pe lângă faptul că nu deținea permis de conducere de categorie corespunzătoare, se afla și în stare de ebrietate, având 0.63 mg/l în aerul expirat.

Pasagerul de 50 de ani era vizibil băut, însă a refuzat testarea alcoolscopică. Pe caz a fost inițiat un proces penal de către IP Cahul.

INSP anunţă în context că va intensifica măsurile de depistare a conducătorilor auto care neglijează cerințele regulamentului circulației rutiere.

Vezi şi: (video) INSP anunță operațiunea Tulburel

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/