(video) Cu noul MCL35, McLaren se pregătește pentru lupta intensă de la “mijlocul terenului”

McLaren Racing a prezentat astăzi mașina de Formula 1 a echipei, pregătită pentru noul sezon – MCL35 – în direct de la McLaren Technology Center către o audiență globală.

Piloţii Carlos Sainz și Lando Norris, care intră amândoi în cel de-al doilea sezon alături de echipă, au prezentat cu mândrie mașina înainte de a o conduce pentru prima dată în timpul testelor pre-sezon de săptămâna viitoare.

McLaren și-a propus să lucreze asupra lui MCL35, care este alimentat de o unitate de propulsie Renault E-Tech 20, începând din 2019, deoarece echipa a urmărit prima fază a programului său de recuperare a performanței. Sezonul trecut ne-a arătat cum echipa a luptat pentru a ocupa un foarte bun loc patru în Campionatul Mondial de Constructori FIA Formula 1 și a oferit informații valoroase pentru dezvoltarea noului MCL35 pentru noul sezon extrem de competitiv.

MCL35 continuă să aibă o livrea compusă dintr-o nuanţă albastră şi papaya, culorile originale alese de fondatorul Bruce McLaren și care reprezintă moștenirea echipei în 57 de ani în acest sport. Livreaua nouă şi dinamică este esența formei și funcției: proiectată pentru a crește în continuare stand-out-ul pe grilă, fiind în același timp optimizată pentru performanțele de curse.

De asemenea, McLaren Racing anunţă că și-a continuat trendul comercial pozitiv, cu opt noi parteneri pentru 2020, lărgind familia de sponsori până la 38 în total.

MCL35 își va face debutul oficial în timpul testelor pre-sezon pe circuitul Barcelona-Catalunya din Spania în perioada 19-21 februarie și apoi din nou în perioada 26-28 februarie. Carlos și Lando se vor implica în ambele etape de testare.

MCL35 vs MCL34

“Astăzi este o zi mare pentru noi toți! Am urmărit foarte atent realizarea lui MCL35 în această iarnă și știu cât de mult efort și pasiune am depus în ea. Mulți ar putea considera că 2020 este doar un an gol între cel cu reguli vechi şi noi de joc, o simplă continuare a anului 2019 până în 2021. Cu toate acestea, la McLaren, am apăsat butonul “resetare” după drapelul cu carouri pe care l-am văzut în Abu Dhabi și am lucrat extrem de greu în încercarea de a îmbunătăţi fiecare detaliu al mașinii noastre. Saltul solid pe care l-am făcut în sezonul trecut a fost o motivație uriașă, dar, în același timp, o amintire puternică a faptului cât de strânsă este lupta în mijlocul terenului. Nu ne putem permite să stăm pe spate din nou în 2020 dacă dorim să închidem diferența până în vârf. Ambiția este să mă consolidez eu personal și cu echipa să facem un alt pas înainte în acest sezon și aștept cu nerăbdare să testez maşina în Barcelona și să continui impulsul pozitiv pe care l-am început anul trecut”, a declarat Carlos Sainz #55.

“Cred că MCL35 arată excelent cu livreaua actualizată; cred că fanilor noștri le va plăcea și sunt foarte încântat să-l conduc pentru prima dată. Multă muncă grea și dezvoltare a fost investită în această mașină din partea echipei de proiectare, a inginerilor, a echipei de construire a mașinilor, a lui Carlos și a mea și este un sentiment special că am fost implicați în evoluția sa. Sezonul meu rookie a fost o experiență incredibilă și am învățat multe de la echipă și de la Carlos. Cu primul meu an sub centură mă simt mai încrezător ca pilot și în feedback-ul pe care îl pot oferi inginerilor mei, în timp ce continuăm să împingem performanța mașinii pe tot parcursul anului. Nu ne stabilim încă ținte pentru acest an, deoarece știm că va fi greu să menținem poziția pe care am cucerit-o 2019, dar aștept cu nerăbdare să vedem unde suntem comparați cu cei mai buni concurenți ai noștri în teste și să mergem să concurăm din nou”, a spus Lando Norris #4.

Iată specificaţiile maşinii cu aproape 1.000 de CP:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/