(video) Cum a putut fi înmatriculată? Iată prima mașinuță pentru copii care poate folosi legal drumurile publice

Car Throttle a publicat un reportaj video cu prima mașinuță pentru copii, electrică, care poate utiliza drumurile publice! Nu se știe exact cum a putut fi înmatriculată, dar s-a dovedit că poate fi condusă nu numai de-a lungul străzilor, ci și prin supermarketuri!

https://youtu.be/ZOMXCW7uK4U

Vehiculul a fost construit de un englez pe nume James, care a furnizat celor de la Car Throttle un exemplar pentru experiment. La bază are de fapt modelul RiiRoo Super Sport XL cu un motor electric de 180 W.

Producătorul susține că este capabil să transporte doi pasageri cu înălțimea de până la 170 cm și cu o greutate totală de până la 100 de kilograme, în timp ce poate accelera până la 15 km/h. Roadster-ul este echipat cu anvelope pneumatice, frâne cu disc pe puntea spate și chiar cu un sistem multimedia complet (deși fără un ecran), iar scaunele dispun de centuri de siguranță.

Proprietarul “supercarului”, stilizat sub formele unui Porsche, i-a înlocuit motorul cu unul de 650 W, a instalat baterii suplimentare (autonomia actuală îi este de 6.5 kilometri) și l-a dotat cu o aripă posterioară. Farurile necesare conform legislației, semnalizatoarele de direcție și luminile de frână, precum și oglinzile laterale, toate au fost incluse din fabrică.

În imagini se vede clar că mașinuța este echipată cu plăcuțe de înmatriculare de stat, deși nu s-a dezvăluit metoda de obținere a acestora. Ceea ce s-a demonstrat însă a fost cum pilotul unui astfel de roadster poate, fără a părăsi volanul, să intre în supermarketuri și să călătorească printre rafturile cu produse.

Printre avantajele unui astfel de transport se numără costul, eficiența, încărcarea rapidă și lipsa problemelor de parcare – în cazuri extreme se poate lua chiar în casă. Printre neajunsurile menționate se numără spațiul redus pentru pasageri, o gardă la sol prea mică, o suspensie prea rigidă și necesitatea de a face lor în mod constant altor participanți la trafic mai rapizi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/