(video) Cum este asamblat noul Honda Civic Type R. Imagini rare din culise

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Honda începe să promoveze noua generație Civic Type R cu ajutorul unui videoclip special filmat. Fanii săi au fost lăsați în culisele procesului de asamblare. Toate etapele producției sunt demonstrate în detaliu, ceea ce, după cum s-a dovedit, include destul de multă muncă manuală.

Caroseriile noului Civic Type R sunt sudate și vopsite de un număr mare de roboți, dar asamblarea finală a mașinii se realizează manual.

Videoclipul demonstrează, de exemplu, procesul de subansamblu a unităților individuale – motorul, frânele, elementele de șasiu și altele asemenea. În plus, puteți vedea cum mașina este echipată cu elemente interioare (inclusiv celebrul levier al cutiei de viteze manuale) și cum se face “mariajul” cu motorul și sistemul de evacuare a gazelor de eșapament (pentru care e necesară implicarea a două persoane simultan).

După asamblare, Civic Type R este trimis pentru verificarea principalelor componente și ansambluri, după care este încărcat pe un transportor auto. 

Este de remarcat faptul că videoclipul arată un număr destul de mare de mașini care se mişcă pe linia de asamblare. Totuși, în prima fază de introducere pe piață a modelului, Honda intenționează să-i limiteze producţia la doar 400 de unităţi pe lună.

Amintim că noul Civic Type R este produs la fabrica de ultimă generaţie a mărcii, situată în Yorii, prefectura Saitama, Japonia.

Cmentariile sunt închise