(video) Accident pe strada Ion Creangă din capitală. Un vitezoman s-a convins că nu mai are ce căuta pe benzile dedicate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident rutier care s-a produs acum câteva zile pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani a fost surprins de o cameră de bord. Imaginile au apărut astăzi în spaţiul online.

Filmulețul ne arată că după o pornire de la semaforul intersecției cu strada Eugen Coca, un şofer grăbit a decis să depăşească prin partea dreaptă o coloană de maşini care se deplasa regulamentar, folosind banda dedicată pentru transport public.

Coliziunea a avut loc cu un automobil din fruntea acestei coloane, care intenționa să vireze la dreapta pentru a intra într-o curte.

Detalii despre accident:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/