(video) Noi detalii despre accidentul de pe strada Ion Creangă. Şoferul vitezoman a fugit de la faţa locului

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noi detalii ies la iveală datorită unor noi imagini cu urmările accidentului rutier care s-a produs acum câteva zile pe strada Ion Creangă din capitală. Acestea au contribuit la identificarea unor informaţii suplimentare în baza de date a accidentelor care se întâmplă în Chişinău.

Conform ofițerului de presă a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Svetlana Scripnic, coliziunea cu pricina dintre o Skoda Octavia RS Combi şi un Renault Megane s-a produs în ziua de 23 august, înregistrată fiind printr-un apel la 112 la ora 22:30.

Șoferul din Skoda a părăsit locul accidentului rutier, iar maşina acestuia a fost reţinută şi transportată la parcarea specială. Celălalt şofer din Renault a solicitat o ambulanță pentru că a suferit careva traumatisme uşoare, însă a refuzat spitalizarea.

Poliţia urmează să identifice şoferul fugar şi să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului rutier pentru a putea fi aplicată o sancţiune conform legislaţiei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata