(video) Cum merge un șofer din Moldova printr-un sens giratoriu după propriul RCR

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Parcă nu este un șofer începător, căci nu se vede vreun semn distinctiv de culoare galbenă pe lunetă. Cum dar se face ca la mijloc de 2024 să mai vedem o astfel de încălcare banală a prevederilor RCR? Un răspuns nu-l are probabil nici martorul care ne-a expediat secvența video la adresa redacției.

Imaginile arată cum conducătorul unui Volvo XC90 s-a deplasat printr-un sens giratoriu de lângă orașul Fălești. La apropierea de rond a ignorat complet toate indicatoarele și marcajele rutiere care îi spuneau clar pe unde să o apuce. Însă a preferat să procedeze, să fie condus după un RCR propriu.

În intersecția cu sens giratoriu nu se deplasa la moment nimeni nu prioritate. Cel mai probabil s-a profitat de ocazie, de lipsa vreunui obstacol pentru a nu parcurge câțiva metri în plus regulamentar. Dar întrebarea rămâne: de ce s-a procedat într-un astfel de mod și nu corect?

Vezi și: Analiză: Cum se explică condusul cu viteză care este și în sângele multor moldoveni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise