(video) Impact violent la intersecţia străzilor Pușkin – Kogălniceanu. O maşină a intrat practic într-o casă după contactul cu alta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) (video) Accidentul de la intersecția străzilor Pușkin-Kogălniceanu putea fi evitat! Iată cum s-a întâmplat

Un accident violent s-a produs în această dimineaţă, la ora 7:29, la intersecţia străzilor Pușkin – Kogălniceanu. Din cauza faptului că cineva a încălcat în mod conștient regulile de circulaţie au fost avariate grav două automobile, unul dintre care s-a oprit pe scările şi în uşa unei case.

Poliţiştii care au documentat accidentul au stabilit că implicaţi au fost un tânăr de 28 de ani de la volanul automobilului Renault şi altul de 30 de ani care se afla la volanul crossoverului VW. Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi niciun pieton nu a ajuns sub roţile vreunei maşini.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili în ce circumstanțe a avut loc impactului şi cine se face vinovat de cele întâmplate, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic.

VIDEO: tv8.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise