(video) CUPRA a arătat prototipurile a trei maşini noi şi cum le va schimba designul altor trei din gama actuală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Spaniolii de la CUPRA şi-au dezvăluit planurile sale interesante pentru viitor, cu noi maşini pentru o nouă eră. A organizat în această ordine de idei aseară un eveniment în Terramar, Sitges, acolo unde a început totul în urmă cu patru ani.

CUPRA a dat publicului o privire asupra versiunilor viitoare ale gamei actuale de modele şi a arătat prototipurile altor trei maşini viitoare. Cu toate aceste produse, scopul principal este de a atinge o performanţă a vânzărilor de 500.000 de mașini pe an și extinderea globală pe noi piețe, precum și intrarea în noi segmente.

Până în prezent, marca a livrat aproape 200.000 de automobile (modelul Formentor a fost livrat în aproape 100.000 de unităţi), în timp ce cifra de afaceri a crescut de la 430 de milioane de euro în 2018 la aproape 2.2 miliarde de euro în 2021, cu mult peste toate așteptările.

Până în 2025, CUPRA va avea o gamă formată din trei noi modele electrificate – CUPRA Terramar, CUPRA Tavascan și CUPRA UrbanRebel – iar maşinile sale actuale vor fi reînnoite.

CUPRA Terramar

  • Este un SUV sport de 4.5 metri lungime, care aduce un omagiu inclusiv autodromului Sitges-Terramar din Catalonia, combinând proporțiile îndrăznețe cu un design izbitor
  • Va fi primul SUV plug-in hibrid al mărcii, cu autonomie electrică de 100 km. Va exista şi în format cu motoare cu combustie doar. Va fi ultimul produs al mărcii lansat cu motor cu ardere internă.
  • Va fi produs în Ungaria la uzina Audi din Györ. Respectiv, va fi înrudit cu noua generaţie Audi Q3.

CUPRA Tavascan

  • Mașina încapsulează viziunea electrificată a CUPRA și va rămâne fidelă conceptului din 2019. Unele elemente de design au fost sugerate puternic în conceptul CUPRA Tavascan Extreme E 2021.
  • Va fi lansat în 2024.

CUPRA UrbanRebel

  • În 2025 CUPRA va aduce pe piață UrbanRebel – mașina sa electrică urbană. Un vehicul care va duce CUPRA cu mult peste granițele sale tradiționale.
  • Mașina electrică urbană cu tracțiune față folosește platforma MEB Small a Grupului Volkswagen. Cu ajutorul unui motor electric de 226 CP va putea realiza 0-100 km/h în 6.9 secunde. Autonomia în versiunea range se va ridica până la 440 km.
  • Automobilul cu lungime de 4.03 m este un erou al durabilității, integrând în construcție polimeri reciclați avansați și bio materiale pentru a depăși limitele a ceea ce este realizabil și pentru a oferi un vehicul mai conștient de mediu.
  • În design se vor folosi o serie de soluţii/elemente imprimate 3D și tricotate 3D, împreună cu designul parametric.
  • Proiectat și dezvoltat în Barcelona, ​​CUPRA UrbanRebel va fi lansat în 2025. Producția este planificată în Martorell.

În cadrul evenimentului, CUPRA a făcut, de asemenea, aluzie asupra versiunilor viitoare ale gamei actuale (Leon, Formentor și CUPRA Born), care urmează să fie actualizate până în 2025.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/