(video) Unui bărbat din Chişinău i-a venit ideea să fure combustibil, decât să muncească şi să-l cumpere. Ce riscă acum

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Suntem în prag de 2023, însă un bărbat de 50 de ani din Chișinău ar mai considera că locuim în anii 90 şi într-o ţară subdezvoltată, în care încă se poate fura ca în codru şi scăpa de pedeapsă. Realitatea însă este alta, dat fiind faptul că numărul de camere de supraveghere este în creştere, iar capacitatea autorităților de a descoperi infracțiuni este mult mai mare.

Individul ar fi sustras din rezervorul a două autocamioane tocmai 300 de litri de combustibil. Totul s-ar fi întâmplat într-o parcare din adiacentul unei stații PECO din Stăuceni. Camerele de supraveghere au surprins acțiunile suspectului.

Prejudiciul cauzat victimelor este de aproximativ 8.300 de lei. Bărbatul este acum cercetat penal în stare de libertate şi riscă cheltuieli mai mari. Pentru fapta comisă el riscă amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/