(video) Dacă îi betonezi motorul, se va porni? Dacă îi pui roţi de beton, va merge? Vezi nişte experimente cu Jiguli-uri

Experimentele pe care nu le mai face nimeni în afară de băieţii de la Garage 54 continuă. Prezentatorului acestora i-a venit alte două idei nebune şi din nou au avut de suferit exemplare de maşini sovietice Jiguli, care nu mai sunt considerate bune de nimic.

În primul caz s-a decis umplerea spaţiilor goale din compartimentul de sub capotă cu beton autentic, pentru ca după o săptămână de la uscare să se încerce pornirea motorului şi mişcarea automobilului de pe loc. Totuşi, înainte de start s-a făcut acces la filtrul de aer şi pentru a conecta un acumulator extern.

Dacă planul s-a soldat cu succes, vezi în cele ce urmează:

Vezi şi: (video) Experiment nebun. Un rus a îngropat trei maşini şi le-a dezgropat peste un an ca să vadă care porneşte

Vezi şi: (video) Va porni o Lada după şase luni petrecute sub apă? Experiment în Rusia

Mai nou, s-a decis din iar folosirea betonului, dar de această dată pentru a crea nişte roţi. Forma lor a fost redată prin umplerea unor anvelope îmbrăcate pe jante din oţel cu materialul de construcție. După câteva zile de uscare s-a tăiat din cauciuc maxim cât s-a putut, în principal “producătorii” axându-se ca banda de rulare să fie din beton.

Patru astfel de roţi au fost montate pe un VAZ şi s-a încercat rularea cu el. Cât timp a fost posibil, vezi în cele ce urmează:

Vezi şi: (video) Să vezi şi să nu crezi. Un rus i-a umplut maşina soţiei sale cu beton

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/