(video) Mercedes-Benz a scos la plimbare conceptul primului MPV premium electric

La scurt timp după premiera sa mondială de la Geneva Motor Show, conceptul EQV al celor de la Mercedes-Benz şi-a finalizat prima sa călătorie urbană. În portul din Barcelona, vehiculul a arătat că viitorul MPV premium electric este chiar după colț.

La Geneva Motor Show, la începutul lunii martie, primul MPV premium complet electric a fost prezentat publicului larg. Cu această maşină, Mercedes-Benz a arătat ce înseamnă lipse de emisii în acest segment. Acum, conceptul EQV și-a finalizat prima deplasare publică și s-a prezentat în portul Barcelonei în fața unui fundal potrivit.

Vehiculul este orientat în mod egal spre familii, amatorii de sport sau servicii de transport de calitate. Cu exteriorul său progresiv, conceptul EQV a provocat o adevărată agitaţie printre trecătorii din oraşul modei și al designului. În special, grila de radiator EQ tipică, cu banda sa continuă cu LED, a lăsat o impresie memorabilă.

În plus față de designul său atractiv, conceptul EQV este făcut pentru electromobilitate practică, zilnică și locală fără emisii. Punctele tehnice forte includ o autonomie de până la 400 km și o funcție de încărcare rapidă integrată. Aceasta înseamnă că o cantitate suficientă de energie pentru aproximativ 100 de km poate fi încărcată în aproximativ 15 minute. Mai mult, vehiculul oferă cel mai mare nivel posibil de confort în interior și funcționalitate maximă, de exemplu datorită gamei variate de configurații posibile de locuri.

Conceptul EQV este pus în mişcare prin intermediul unui propulsor electric compact montat pe puntea din faţă. Cu 204 CP la activ şi o viteză maximă de 160 de km/h poate asigura o plăcere superioară de conducere prin orașe. Energia este furnizată de o baterie litiu-ion cu o capacitate de 100 kWh, care este instalată în subcorpul vehiculului, oferind întregul spațiu din interior pentru pasageri.

Foarte curând, divizia Mercedes-Benz Vans va face următorul pas: un model de serie este planificat pe baza conceptului EQV, iar acesta va fi prezentat deja în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, la care vom merge şi noi.

Vezi neapărat: (video) Mercedes-Benz a început să-şi producă primul electromobil de serie! Iată cât costă în Germania

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/