(video) „Data viitoare nu va vedea un copil!” Critici aspre la adresa unui serviciu de taxi după ce un șofer a trecut peste un câine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă situație în care un câine a ajuns sub roțile unei mașini a fost surprinsă video și a ajuns intens comentată de internauți. Comparativ cu un caz anterior, animalul nu trecuse vreo stradă, ci stătea la intrarea într-o curte, pe trotuar.

Un taximetrist neatent l-a lovit, a trecut peste el și a mers mai departe. Cel mai probabil câinele vârstnic nu avea un auz ascuțit și nu a reușit să sesizeze pericolul care s-a apropiat brusc și relativ silențios (s-ar fi inclus modul electric la mașină), motiv pentru care nu s-a mișcat din loc.

Internauții au reacționat în fel și chip sub ultimele postări de pe paginile de socializare ale serviciului de taxi, iar unica reacție lăsată peste tot a fost:

Un echipaj de poliție a fost chemat miercuri la fața locului prin apel 112.

„Oamenii legii au stabilit că un automobil de model Toyota a lovit un câine. Conducătorul a părăsit locul accidentului. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar la moment polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea șoferului”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Cmentariile sunt închise