(foto) Noi imagini teaser cu noul Defender, publicate cu ocazia World Land Rover Day

Acum 71 de ani, în ziua de 30 aprilie 1948, la Salonul Auto de la Amsterdam a avut loc premiera primului Land Rover Series I. De atunci şi până în prezent, la fiecare 30 aprilie, fanii SUV-ului sărbătoresc aşa-zisul World Land Rover Day.

În 2018, marca a organizat mai multe evenimente pentru a marca aniversarea a 70 de ani a brandului, iar în acest an a decis să ne arate noi imagini teaser cu noua generaţie a maşinii, exact când a atins bariera de 1.2 milioane de km parcurşi de prototipuri în cadrul testelor.

Până în prezent flota de prototipuri de teste au parcurs mii de kilometri prin peste 11 ţări diferite de pe glob. Maşini sunt, de asemenea, testate într-o fază finală în Kenya de către organizația britanică non-profit Tusk Trust, înființată în 1990 pentru a proteja fauna sălbatică din Africa.

Un prototip cu un camuflaj special va tracta încărcături grele, va trece prin râuri și va purta provizii pe un teren dificil al rezervației Borana Conservancy cu o suprafaţă de 14.000 de hectare, special pentru a celebra astfel World Land Rover Day.

În general, programul de testare al noului Land Rover Defender include mai mult de 45.000 de teste în diferite părți ale lumii, inclusiv zonele muntoase din Munții Stâncoși din Colorado, în căldura deșertului de până la 50 de grade Celsius sau în frigul de la Cercul Polar de până la -40 de grade Celsius.

Mai mult, noile imagini teaser ne arată încă un indiciu important nedezvăluit anterior. Noul Defender va exista în două versiuni de caroserie, cu ampatament scurt şi lung, cu 3 şi 5 uşi respectiv. De asemenea, unele zvonuri spun că se aşteaptă şi un pick-up cu o cabină ordinară.

Data premierei noului Defender este necunoscută. Land Rover promite că acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul anului 2019 și potrivit zvonurilor va fi prezentat în septembrie, însă nu se știe dacă la Salonul Auto de la Frankfurt sau la un eveniment separat.

Vezi şi: (update) Land Rover a venit cu o reacţie în privinţa imaginii cu pretinsul interior al noului Defender

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/