(update) Toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, anterior cu activitate sistată, au revenit la regim normal

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 11:37) Poliția de Frontieră informează că la această oră lucrează în regim normal și PTF Unguri.


(update 10:47) Poliția de Frontieră informează că și-au reluat activitatea PTF Otaci, PTF Briceni, PTF Larga, PTF Lipcani-Podvirevka.


(articol iniţial 10:00) Serviciul Vamal informează despre sistarea activității a tocmai cinci puncte de trecere a frontierei!

PTF Giurgiulești-Reni nu a funcționat din cauza deconectării energiei electrice pe partea ucraineană, însă la momentul publicării acestui articol, după jumătate de oră de la anunţ, postul şi-a reluat activitatea în regim normal.

PTF Otaci, PTF Larga, PTF Unguri, PTF Briceni și-au întrerupt programul de lucru din motive de securitate. Autoritățile din Ucraina nu permit trecerea frontierei în contextul riscurilor de atac aerian asupra Ucrainei. Amintim că în această dimineaţă au fost înregistrate din nou bombardamente cu rachete, chiar şi lângă frontiera noastră.

Totodată, Poliția de Frontieră informează că încă un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea din cauza alertelor aeriene pe teritoriul Ucrainei – PTF Lipcani-Podvirevka (rutier local).

Călătorilor li se recomandă să amâne, în măsura posibilităților, deplasările în Ucraina!

Revenim cu actualizări!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/