(video) Premieră: Compacta sportivă franceză Alpine A110 a fost actualizată

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ar fi timpul deja pentru un facelift, însă francezii de la Alpine au decis să nu-i schimbe deloc aspectul retro al modelului A110, un coupe sport lansat în 2017.

În schimb s-a intervenit la alte capitole pentru a-l menţine în pas cu moda, alături de un plus de performanţă!

Ce reprezintă acum modelul pregătit pentru gama anului 2022?

 • Scopul principal al actualizării este de a crea un set ordonat și logic de versiuni, cu diferențe mai vizibile unele față de altele decât înainte. Acum vor exista trei şi toate au același motor turbo de 1.8 litri, cuplat la o cutie de viteze robotizată Getrag cu șapte trepte şi două ambreiaje umede.
 • Modelul de bază se numeşte Alpine A110 şi propune: 252 CP, 320 Nm, suspensie standard “confortabilă”, frâne Brembo, jante de 17 inci, frâne cu discuri de 296 mm, scaune sport Sabelt, etc.
  • Motorul a beneficiat de setări noi, deși acest lucru nu a afectat dinamica: accelerația 0-100 km/h durează în continuare 4.5 secunde, în timp ce viteza maximă nu trece de 250 km/h.
  • Încă o menţiune interesantă ar fi că atunci când este activat modul Launch Control, sistemul electronic al automobilului oprește pentru scurt timp un cilindru al motorului pentru a fi generat de eșapament un sunet mai clar și mai agresiv.
 • Modelul de top se numeşte Alpine A110 S şi propune: 300 CP (+8), 340 Nm (+20), o suspensie mai dură, jante de 18 inci, mecanisme de frânare mai performante şi mai mari (cu discuri de 320 mm pe toate roţile), tapiţerie cu microfibră, centuri de siguranţă portocalii, etc.
  • Poate face acum 0-100 km/h în 4.2 secunde (-0.2) şi rula cu maxim 260 km/h.
  • Opţional, doar A110 S poate fi echipată cu: anvelope semi-slick Michelin Pilot Sport Cup 2 Connect, un nou pachet aerodinamic care include o aripă posterioară și un splitter frontal mărit (creşte forţa de apăsare cu 60 kg pe puntea din față și cu 81 kg pe cea din spate), o caroserie vopsită în două culori.
  • Cu pachetul aerodinamic limitatorul de viteză maximă se mută la 275 km/h.
 • Modelul intermediar se numeşte Alpine A110 GT şi propune: 300 CP, 340 Nm, frânele de pe A110 S, suspensia de pe A110, un habitaclu orientat mai mult spre confort (cu scaune care au mai multe posibilităţi de reglare şi tapiţerie cu materiale mai scumpe), jante de 18 inci, anvelope mai înguste cu 10 mm decât are A110 S, etc.
  • Poate face 0-100 km/h în 4.2 secunde şi rula cu maxim 250 km/h.
 • Nou a devenit sistemul multimedia. Acum rulează pe un monitor de 7.0 inci, suportă Bluetooth şi interfețele Apple CarPlay/Android Auto.

Modelele modernizate sunt deja disponibile pentru comandă în Europa. Versiunea de bază costă acum 59.500 de euro, versiunea GT – 69.500 de euro, iar A110 S minim de 71.500 de euro.

Vezi lista completă de echipamente în dependenţă de versiune + specificaţii tehnice în detalii:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/