(video) Accident revoltător în Durlești. Momentul când un șofer lovește un câine și îl lasă să zacă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este și asta una din situațiile care te lasă fără cuvinte. Da, în prezent, reieșind din numărul mare de maidanezi, există riscul de a lovi un astfel de animal, de a-l călca și de a-l ucide odată ce își face apariția pe carosabil, mai ales brusc. Și de-ar înțelege câinii pericolul care îi paște la sigur ar sta departe de drumuri, însă nu toți îl înțeleg. Până și celor care traversează o stradă pe trecere pietonală le-a luat ceva timp să învețe asta de la oameni.

Cazul care a avut loc spre seara zilei de ieri în suburbia Durlești a stârnit suficiente revolte pentru ca șoferul unei camionete să intre în pământ de rușine (asta dacă a citit comentariile). Acesta, după ce a lovit și călcat cățelul fără să vrea a șters putina de parcă nimic nu s-a întâmplat. Nici din cabină nu a coborât! În locul său, conducătorul unui troleibuz cu pasageri, în care se afla camera de bord, s-a văzut nevoit să iasă și să facă ceva pentru înlătura obstacolul.

Din păcate, animalul va fi eutanasiat pentru că i-a fost grav afectată coloana vertebrală și nu va mai putea merge niciodată.

Atenție, imagini care pot afecta emoțional și cuvinte necenzurate!

VIDEO: t.me/cx_md, instagram.com/mamadepisici

Contactați pentru o reacție pe marginea subiectului dat, reprezentanții Poliției Capitalei ne-au spus că nu au fost sesizați despre cele întâmplate în Durlești.

Totodată, în cauza unor astfel de accidente, posibila penalizare a șoferului depinde foarte mult de circumstanțele stabilitate de polițistul în gestiunea căruia este cazul. În unele este aplicabil art. 25 din Codul Contravențional – Cazul fortuit (1. Nu constituie contravenţie fapta, prevăzută de prezentul cod, al cărei rezultat este consecinţa unei împrejurări care nu putea fi prevăzută; 2. Nu constituie caz fortuit împrejurările create prin concursul contravenţiilor.), iar în altele se dă amendă precum în cazul unui accident de circulație obișnuit.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise