(video) De ce Tesla Model X/Y este maşina pe care o poţi lăsa parcată chiar şi pe străzile din Chişinău care se inundă

De ce Tesla Model X sau Model Y este maşina pe care o poţi lăsa parcată fără probleme pe străzile din Chişinău care se inundă? Evident nu vorbim despre cele pe care înălţimea apei poate ajunge până peste capotă (deşi electromobilele mărcii se pot confrunta şi cu astfel de impedimente), ci de genul străzilor Albişoara, Calea Ieşilor, Ion Creangă, Meşterul Manole, etc. care se umplă cu apă destul de mult pentru a face circulaţia îngreunată sau pentru ca unele maşini joase să se blocheze.

Motivele sunt evidente: o gardă la sol mai mare decât la Model 3 şi S, o hidroizolaţie bună a bateriei şi motoarelor electrice spre deosebire de agregatele unei maşini cu ardere internă, dar şi evident prezenţa funcţiei Summon!

Prin aceasta din urmă o maşină poate fi scoasă din apă de la distanţă şi se poate întrepta spre proprietar cu climatizarea deja pornită, astfel încât se poate intra într-un habitaclu confortabil din punct de vedere a temperaturii, dacă afară este vremea proastă!

https://www.instagram.com/p/CF-W5Yknddv/

Chiar şi Model 3 se descurcă bine prin apă:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-proprietar-de-masina-tesla-a-gasit-metoda-prin-care-sa-nu-plateasca-niciodata-pentru-parcare/

Cmentariile sunt închise