(video) De la telefoane la maşini! Ruşii de la Caviar sunt gata să pună mult aur pe Tesla Model S Plaid

Compania Caviar din Federaţia Rusă, cunoscută pentru personalizarea luxoasă cu diverse metale şi pietre scumpe a gadgeturilor mobile și smartphone-urilor, în special a iPhone-urilor, şi-a anunțat primul său proiect în domeniul auto!

Designerii companiei au conceput mai multe extensii acoperite cu aur proba 999 pentru noua Tesla Model S Plaid. Mașina electrică va fi vândută doar gata înfrumusețată la un preț de 299.000 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=uf_8OdS7R4A

Proiectul Caviar se numește Model Excellence 24K și reprezintă o maşină vopsită într-o nuanţă specială de negru, peste care vor ieşi în contrast elementele poleite cu aur. În cazul ultimelor se va face uz de tehnologia Double Electroplated (7mk, 24 К).

Totodată, Model S se va mai alege cu o “grilă de radiator” alternativă numită Thunderball, noi aplicaţii pe barele de protecţie și pragurile laterale, un mic spoiler pe capacul portbagajului și jante speciale Ecstasy of Gold. Pe lângă exterior, în cabină vor apărea de asemenea nişte garnituri de aur.

Compania intenționează să asambleze doar 99 de exemplare, iar costul ridicat se datorează nu numai utilizării metalului prețios. Baza pentru proiect va servi a doua cea mai performantă şi scumpă versiune a Model S – Plaid – care costă în SUA cel puțin 118.500 de dolari.

Personalizarea maşinilor va avea loc la întreprinderea Caviar din Nijnii Novgorod. Primul exemplar Model Excellence 24K ar trebui să apară la sfârșitul acestei veri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/