(video) De parcă nu ar ști regulile de circulație! Priviți în ce hal conduce un șofer prin capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva zile un cititor a fost martor cum un conducător auto a comis multiple încălcări ale RCR prin capitală. Le-a făcut intenționat deși nu era constrâns de situație sau trafic să se comporte atât de needucat.

Toată acțiunea a fost surprinsă pe strada Ion Creangă, însă cine știe cum a condus anterior și pe alte străzi… Totuși, luând în calcul și viteza, dacă fiecare încălcare s-ar documenta separat, cel mai probabil s-ar aduna suficiente puncte de penalizare pentru suspendarea dreptului de a șofa.

INSP nu ne-a răspuns deocamdată dacă se va autosesiza pe marginea acestui caz. Interesant ar fi de aflat vârsta șoferului și câți ani experiență de condus are, căci există tot mai mulți tinerei care își fac propria lege de condus prin capitală.

Vezi și: (video) Doi şoferi s-au autopedepsit după ce au ales să utilizeze banda dedicată. Momentul unui accident lângă CNA

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise