(video) De soartă nu poţi fugi! Ce s-a întâmplat cu trei şoferi din capitală care au ales să încalce reguli

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un echipaj de poliţie aflat în locul şi momentul potrivit niciodată nu strică. Ba mai mult, acesta este visul multora şoferi care sunt indignaţi de faptul că unii colegi aleg să încalce vădit regulile elementare de circulaţie şi nu sunt penalizaţi instant, deşi foarte mult şi-ar dori asta şi ar face-o chiar ei înşişi dacă ar avea dreptul de sancționare.

În unele situaţii ca şi acestea din imagini rugăciunile unor conducători auto sunt ascultate. Iată trei situaţii recente în care participanți la trafic din capitală au apelat la șiretlicuri fără nicio ruşine şi ce a urmat practic instant după aceste decizii.

Un weekend reuşit să aveţi şi nu încălcaţi regulile de circulaţie!

VIDEO: facebook.com/danielazzz85 // facebook.com/Евгений Кравченко // facebook.com/FusionLuck

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/