(video) Hat trick pentru Max Verstappen! A câştigat din nou în Austria

Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Austriei care a avut loc pe circuitul Red Bull Ring. Acesta a reușit să-şi mențină prima poziţie pe durata tuturor celor 71 de tururi.

Verstappen a obţinut astfel cel de-al treilea succes consecutiv, a 15-a victorie a carierei şi a 5-a în cele 9 etape de până acum, mărindu-şi avansul în clasamentul general faţă de britanicul Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre.

Finlandezul Valtteri Bottas şi britanicul Lando Norris (ales pilotul zilei) au completat podiumul, Hamilton terminând pe poziţia a 4-a. Apropo, ultimul a semnat săptămâna trecută un nou contract cu Mercedes-AMG, valabil încă doi ani!

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

https://www.youtube.com/watch?v=LxLVqf5OtIE

“Sincer să fiu, a fost o cursă incredibilă. Nu mă așteptam ca ziua de azi să se desfășoare așa, nu a fost ușor să ajungem la acest nivel. Mașina a mers perfect. Cele două săptămâni petrecute aici, în Austria, au fost foarte speciale. Niciodată nu e ușor atunci când pleci din pole-position. Vreau să le mulțumesc suporterilor, m-au motivat foarte mult. A fost o nebunie să văd atât de mult portocaliu în tribune”, a spus Max Verstappen, după al treilea succes consecutiv în acest sezon din Formula 1.

Peste 100.000 de oameni au fost prezenți fizic la Marele Premiu al Austriei.

Cmentariile sunt închise