(video) Deja în Centru s-a întâmplat. Un troleibuz cu pasageri a ”luat pe capotă” un taxi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Continuă seria de accidente cu implicarea involuntară a transportului public din Chișinău. În curând tot parcul înnoit va fi accidentat din cauza unor șoferi neatenți?

Poliția Capitalei a înregistrat cazul la ora 11:00, la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 64. Implicat a fost un taximetru și un troleibuz de pe ruta 22. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Accident cu troleibuz, 4 iulie
FOTO: t.me/accidenteMoldova

Felicia Rusu, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) a declarat pentru realitatea.md că în momentul impactului în troleibuz se aflau circa 50 de călători.

Felicia Rusu a mai precizat că troleibuzul se deplasa regulamentar, pe banda sa dedicată. Vinovat de cele întâmplate s-ar face șoferul cu Toyota, care ar fi încercat să vireze la dreapta fără a se asigura.

Circulația troleibuzelor din zonă nu a fost afectată. Alte circumstanțe se stabilesc.

Amintim că marți s-a întâmplat asta: (foto/video) Un automobil, lovit de un troleibuz pe banda dedicată de pe strada Ion Creangă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise