(video) Deputat din Parlament, mesaj pentru Primarul de Chișinău: „Strada Studenților e patinoar”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dintr-un motiv anume, în Chișinău nu se prea practică închiderea în masă, ori cel puţin rapidă a străzilor care pot deveni problematice, fără a se aştepta agravarea situaţiei (după care analizarea situaţiei de către vreo comisie şi apoi luarea unei decizii), reieșind inclusiv din experiențe anterioare, nu numai din starea actuală a lucrurilor. O astfel de soluție ar permite evitarea multor probleme, pagube și chiar pericole pentru viața și sănătatea oamenilor.

Una din străzile care s-au transformat într-un adevărat patinoar, având un relief în pantă şi asfalt neted, a devenit strada Studenților, mai ales tronsonul de la periferia pădurii-parc „Rîșcani”. Mai mulţi conducători auto şi-au stricat deja maşinile acolo.

Strada Studenților e patinoar. La fel a fost și când a nins data trecută. Deci e o regulă. Dacă tot nu este capacitate de a curăța toate străzile, cel puțin închideți-le pe celea pe care nu se poate practica șofatul!Dar, meh, din punct de vedere a PR-ului dă mult mai bine scosul viceprimarilor la rânit omăt printr-un live colindând străzile înzăpezite!Cc Iv Ceban

Publicată de Alex Trubca pe Luni, 8 ianuarie 2024

Au alunecat maşini şi în sectorul Buiucani:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise