(video) Diferiți, dar din aceeași “echipă”. Ce au fost surprinși că fac doi şoferi din Chişinău

Nu este un secret că avem pe drumurile din Moldova şoferi diferiţi, cu diferit comportament în trafic şi cu diferit stil de condus, deşi pe alocuri iresponsabil şi departe de a fi conform regulilor de circulaţie. Astfel de conducători s-ar integra cu toţii într-o “echipă” comună şi anume cea a participanţilor la trafic care încalcă legea şi îi pun în pericol pe alţii.

Doar priviţi cum şi-au manifestat comportamentul indiferent doi şoferi din capitală, fiind surprins de nişte camere de bord, iar imaginile fiind trimise la adresa redacţiei noastre. Se pare că aceştia şi-au format deja deprinderea de a conduce în baza propriilor reguli şi ar considera că pericolele pot trece pe lângă ei, dar mereu?

În primul caz, conducătorul unei furgonete trece nestingherit la culoarea roşie a semaforului, ceea ce este o încălcare destul de gravă pentru că poate duce în cel mai direct mod la producerea unui accident. Depinde doar de unele circumstanţe înainte de a avea loc un potenţial impact la o intersecție care nu este deloc goală.

Iar în a doua situaţie se poate observa un comportament deja popular şi care a intrat în năravul multora. “Agentul 007” din imagini a dorit să se întoarcă peste linia dublă continuă, însă nu credem că era într-o misiune specială pentru a-şi permite asta. Fiind forţat în cele din urmă să circule corect de şoferul care avea camera în maşină, primul s-a răzgândit şi şi-a continuat drumul, însă nu fără să-i dea o lecţie celui din spate, asta pentru că l-a deranjat.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/