(video) Din culisele BMW Group: Primul contact cu noul BMW 545e xDrive

Ca parte a unei serii video, pilotul BMW Timo Glock își duce telespectatorii într-un tur de descoperire prin numeroase domenii interesante de activitate și proiecte din cadrul BMW Group. “Timo’s Discovery” oferă un aspect exclusiv în spatele scenei.

În episodul 2, Glock testează noul BMW 545e xDrive, un sedan plug-in hybrid care poate consuma mixt sub 3.0 litri de benzină şi care poate înregistra o autonomie de până la aproximativ 60 de km.

Automobilul va fi disponibil pe piaţă abia din noiembrie, astfel încât acest reportaj se poate considera un prim contact cu modelul în cauză.

După ce Timo Glock a fost în teritoriul familiar în simulatorul BMW Motorsport în primul episod din “Timo’s Discovery”, el a vizitat mai nou centrul BMW Group din Garching, lângă München, pentru a deveni unul dintre primii oameni care testează noul BMW 545e xDrive Sedan.

Prin interacțiunea controlată inteligent a ambelor motoare, unul electric şi altul pe benzină, modelul cu 394 CP combină ce este mai bun din ambele lumi. Acesta permite atât conducere complet electrică în traficul urban și o navetă eficientă între casă și locul de muncă, precum și călătorii scurte, dar dinamice, ori călătorii confortabile pe distanţe ceva mai lungi.

Însă asta e doar teoria. În proba practică, Glock a fost impresionat atât de datele de performanță, cât și de eficiență. Concluzia sa: “Am avut privilegiul de a conduce mașini BMW de zece ani și este întotdeauna o plăcere. Dar noul BMW 545e xDrive este foarte agil, foarte ușor de manevrat, foarte sportiv și foarte confortabil. Sunt impresionat.”

În video, Glock prezintă modelul într-o varietate de situații de conducere, un expert îi explică caracteristicile speciale și arată ce legătură are celebrul compozitor Hans Zimmer cu maşina.

Deocamdată, în ţara nostră, modelul nu este disponibil de comandat. În Germania costă de la 68.235,29 de euro.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/