(P) Ofertă Unică pentru RAV4 cu o Reducere de până la 1500 USD

Articol de: Toyota Moldova

Ești în căutarea unei oferte incredibile pentru a-ți îndeplini visul de a conduce un RAV4? Acum este momentul perfect să acționezi! La Toyota Chișinău „Continent”, te așteaptă o oportunitate de neratat: RAV4 2.0 benzină, cu o reducere de până la 1500 USD.

Într-o lume în care mobilitatea și confortul sunt prioritare, RAV4 iese în evidență prin eleganța sa și tehnologia de ultimă generație. Iată de ce merită să treci pragul showroomului Toyota și să conduci un RAV4:

Performanță și Eficiență

RAV4 2.0 benzină oferă o experiență de conducere uimitoare. Cu un motor atmosferic de o capacitate cilindrică – 1.987 cm3 și o putere impresionantă sub capotă de 173 CP, te vei bucura de accelerații rapide și o manevrabilitate excepțională. În plus, motorul său eficient te va ajuta să economisești la pompă, având un consum mixt de la 6.8 l/100 km.

Siguranță de Top

Cu caracteristici de siguranță avansate active și pasive, RAV4 te protejează pe tine și pe pasagerii tăi în orice situație de conducere.

Confort și Eleganță

Interiorul spațios și finisajele de calitate superioară fac din RAV4 un loc plăcut în care să petreci timpul. Cu dotări precum sistemul de infotainment modern și scaunele confortabile, fiecare călătorie devine o experiență de neuitat.

Preț Competitiv

Cu un avantaj financiar de până la 1500 USD și un preț de la 24.800 USD, RAV4 este o investiție inteligentă pentru tine și familia ta. Prețul face față cu succes competiției de pe piață, astfel încât să poți avea încredere că obții cel mai bun raport calitate-preț.

Un aspect important pe care trebuie să-l știi este că atât numărul de automobile disponibile, cât și nivelele sale de echipare sunt limitate, iar oferta este valabilă până pe 4 decembrie 2023, inclusiv. Deci, dacă dorești să deții un astfel de automobil cu motorizare pe benzină și preț special, acum este momentul de acțiune.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine! Află mai multe detalii despre acest bestseller Toyota, accesând linkul sau programează-te online pentru un test drive la Toyota Chișinău „Continent”, de pe str. Arborilor 17/1. Iar dacă ai nevoie de o consultație telefonică, sună acum la numărul: 022791477.

Ia decizia inteligentă și transformă-ți visul în realitate cu RAV4.

*Vezi regulamentul campaniei promoționale, accesând linkul.

P.

Cmentariile sunt închise