(video) Încă un derapaj soldat cu accident. Momentul deteriorării unui rar Mitsubishi Lancer EVO IV

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un derapaj soldat cu accident a fost înregistrat în weekend, fiind surprins inclusiv de o cameră de supraveghere. S-a întâmplat în seara zilei de 1 iulie pe strada Burebista şi a implicat un rar Mitsubishi Lancer Evo IV.

Şi trebuie de spus lucrurilor pe nume: maşina a fost avariată din prostie, dat fiind faptul că străzile din capitală nu sunt locul potrivit pentru a angaja un autovehicul într-un derapaj, acest lucru constituind şi o ilegalitate.

Poliţia Capitalei ne-a confirmat înregistrarea accidentului. Nimeni nu a avut de suferit. Șoferul vinovat riscă sancțiune sub formă de amendă de până la 1.500 lei și şase puncte de penalizare.

VIDEO: t.me/cumatru

Modelul Evolution IV a fost produs doar în perioada august 1996 – ianuarie 1998, în aproximativ zece mii de exemplare. În formă originală este dotat cu un benzinar turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri (280 CP/330 Nm). Cutia de viteze îi este una manuală în cinci trepte, iar tracţiunea e una integrală.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise