(video) No comment: Între Bucureşti şi Bacău s-au numărat mai multe cruci decât borne kilometrice

Libertatea a făcut un experiment jurnalistic pe unul dintre cele mai sângeroase drumuri nu doar din România, ci și din Europa: Drumul Național 2 (European 85), cel care este un cimitir.

Parcurs lent cu 60 de km/h, tur-retur timp de două zile, s-a putut înregistra cum dintr-o bandă și jumătate de circulație pe sens, practic una e rezervată crucilor care comemorează victimele accidentelor de circulație.

Sunt mai multe cruci decât kilometri, iar pe unele cruci sunt mai multe nume, asta pentru că nu toate victimele au cruce: 285 de cruci pe sensul București-Bacău și 279 de cruci când străbați invers drumul din Bacău la București.

În fiecare din ultimii zece ani au avut loc între 400 și 500 de accidente rutiere pe DN2, conform datelor poliției locale. În România mor circa 2.000 de oameni pe an în accidente rutiere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/