(video) O nouă maşină exclusivă de la Rolls-Royce: ‘Wraith – Inspired By Earth’

Reprezentanţa companiei Rolls-Royce în Abu Dhabi a comandat de la producător un automobil unic pentru care să găsească un fericit proprietar. Acest Wraith – Inspired By Earth îşi trage trăsăturile de design din Sistemul Solar şi din peisajele planetei noastre, aşa cum sunt văzute acestea din cosmos, cu accent special şi evident pe peninsula arabă.

Exteriorul acestui automobil este finisat în culoarea Royal Blue, reprezentând 75% din suprafața Pământului care este acoperită de apă.

Caracteristica cea mai izbitoare, cu toate acestea, este opera de artă de pe capotă, care descrie o vedere din satelit a regiunii Orientului Mijlociu. Centrată pe Emiratele Arabe Unite, panorama se extinde peste Marea Roșie, Marea Arabiei și Golful Oman, toate desenate meticulos şi manual prin aerografie – un proces care a durat peste 100 de ore pentru a fi finalizat.

Exteriorul este finisat cu o linie verde de profil, pictată manual în nuanţa Emerald Green, care încorporează Soarele și cele opt planete ale Sistemului Solar – Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun.

Prin contrast, estetica interioară se concentrează pe suprafața Pământului și pe viața umană și naturală care o locuiește. Scaunele sunt realizate din piele Mocasin pentru a imita nisipurile deșerturilor Emiratelor. Accentele Navy și Cobalto Blue sugerează râurile și lacurile, iar cusăturile în Emerald Green simbolizează natura în toate formele sale. Monogramele “RR” în nuanţă Arctic White și cusăturile fac referinţă la mori și apă translucidă curgătoare.

Cascada din spate prezintă o scenă spectaculoasă de nori atmosferici redați în broderii detaliate cu detalii folosind tehnologia Photoflash. Pe fațadă, furnirul Piano Milori este înfrumusețat cu o imagine de satelit a Orientului Mijlociu, atât de realistă încât pare a fi o fotografie, dar de fapt este realizată prin aerografie. 

Un tavan Bespoke Starlight Headliner este brodat pentru a ilustra toate planetele sistemului solar, centrate pe Soare. Alte detalii personalizate includ pragurile uşilor, un ceas cu fundal radial metalic și incrustări care prezintă planetele în argint, cu planeta Pământ accentuată într-o nuanţă aurie.

Cât îl va costa pe proprietar această exclusivitate este dificil de spus.

Vezi și:

https://autoblog.md/video-premiera-editia-limitata-rolls-royce-wraith-kryptos-collection-masina-cu-un-cod-ascuns/
https://autoblog.md/video-un-nou-rolls-royce-phantom-surprins-in-parcarea-unui-dealer-vopsit-cu-spray-pentru-graffiti/
https://autoblog.md/foto-cea-mai-detaliata-broderie-facuta-vreodata-pentru-un-rolls-royce-este-formata-din-circa-250000-de-cusaturi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/