(video) Distracții fără mustrări de cuget. Un tânăr şofer din Chişinău şi-a lăsat pasagerul să controleze volanul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Şoferul şi-a făcut contul de Instagram privat după ce a fost discutat în spaţiul online.


Un oarecare Adrian Ciobanu, împreună cu al său prieten, ambii parcă nişte tineri serioşi pe fotografiile publice de pe Instagram, fiind şi luptători de performanţă, au decis să se “distreze” în timpul liber pe străzile din capitală. Îşi doresc să fie campioni şi în a încălca regulile de circulaţie rutieră?

Imaginile postate de un internaut în grupul InfoTrafic datează din seara zilei de ieri şi arată cum posesorul BMW-ului cu numere de înmatriculare HDD 493 îl lasă pe pasager să controleze direcţia în plin trafic!

Condusul periculos şi fără mustrări de cuget nu a durat doar o secundă-două, ci s-a întâmplat pe o distanţă de câteva sute de metri. Iar viteza dezvoltată, de aproximativ 100 km/h, mai spune despre indiferenţă şi nicio teamă că maşina cu tracţiune spate ar putea depara şi intra în altcineva.

Atenţie, imaginile conţin cuvinte necenzurate!

VIDEO: instagram.com/adryan.ciobanu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise