(video) Doi şoferi au încercat să se întoarcă peste mormanele de zăpadă de pe mijlocul viaductului, însă au eşuat lamentabil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unele străzi din municipiul Chişinău încă mai rămân necurăţate de zăpadă şi la această oră, însă pe arterele principale s-a intervenit mai repede. Totuşi, de pe acestea din urmă nu a fost evacuată chiar toată zăpada şi bd. Dacia este un exemplu în acest sens.

Porţiunea care desparte sensurile de circulaţie pe acelaşi viaduct a fost acoperită cu un strat generos de zăpadă după ce au trecut autospecialele prin preajma lor pe carosabile.

În seara zilei de ieri doi şoferi au încercat să treacă peste aceste mormane pentru a se întoarce într-un loc neregulamentar, iar încercările lor au fost surprinse de nişte martori oculari. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare unde au fost pe larg comentate şi au stârnit amuzamentul multora.

Că au încercat într-un astfel de mod abilitățile maşinilor personale, chiar sub vizorul camerelor de supraveghere ale traficului, a fost un alt lucru care nu i-a interesat deloc.

VIDEO: facebook.com/Vitalie Vitalie, facebook.com/AO Ceaus

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise