(video) Doi tineri riscă până la patru ani de închisoare pentru că au fost atraşi de “ochi de înger”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani pentru sustragerea pe ascuns a bunurilor altei persoane prin acces liber. Să fi fost atraşi de “ochii de înger” ai maşinii? 🙃

Indivizii în vârstă de 20 și respectiv 22 ani, domiciliați în raionul Călărași, au sustras de la BMW Seria 5 parcat pe str. Alba Iulia ambele faruri, elementele din plastic ale grilei de radiator şi un bloc de alimentare. Prejudiciul a fost estimat la 6.500 lei.

Acțiunile tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar drept urmare a acțiunilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, bănuiții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. Blocurile optice au fost găsite și returnate victimei.

În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Conform legislației în vigoare, suspecții riscă amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 ore sau până la patru ani de închisoare!

Denumirea folosită mai des în popor de Angel Eyes (ochi de înger) vine de la inelele Halo care sunt o marcă comercială – semnătură a autovehiculelor mărcii BMW. Aceste inele luminoase, în funcţie de model şi anul producţiei, îndeplinesc fie funcţia de lumină de poziţie, fie de lumină de zi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/