(video) Două autocamioane s-au ciocnit frontal în noaptea de 10 august pe traseul Chişinău-Leuşeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 10 august a parvenit o informație telefonică la Inspectoratul de Poliţie Hîncești, precum că pe traseul Chișinău-Leușeni, direcție din Leușeni spre Chișinău, s-a produs un grav accident rutier cu implicarea a două autocamioane de marcă Volvo şi MAN.

Din imaginile surprinse de un martor ocular se poate vedea că autovehiculele de mare tonaj au intrat într-un contact frontal, cabină în cabină, după care cea a autocamionului Volvo s-a frecat de toată semiremorca MAN-ului şi s-a oprit ulterior la câţiva zeci de metri distanţă, fiind aproape să iasă în decor.

Traseul a fost blocat o vreme, iar pe carosabil s-au împrăștiat multe resturi. Cât timp au stat acolo camioanele sau când s-au evacuat nu se cunoaşte, însă s-a luminat afară şi mai erau pe loc.

Conform datelor care ne-au fost oferite de ofiţerul de presă al IP Hînceşti, Vicol Cristina, unuia dintre camionagii i-a fost acordat primul ajutor medical. Ambii au mai fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.00 mg/l.

Poliţia a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Nu se exclude că unul dintre cei doi ar fi aţipit.

@iana_iashka

♬ sunet original – Iana

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise