(video) Dovadă clară a permisului cumpărat? Accident incredibil într-o intersecție din Băcioi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul producerii unui accident de circulație, joi dimineață, într-o intersecție din localitatea Băcioi a fost făcut public pe o rețea de socializare. Într-un mod incredibil, un tânăr șofer nu a văzut, fie a ignorat complet indicatorul Cedează trecerea. Dar chiar și în lipsa vreunui indicator, orice conducător auto trebuie elementar să reducă viteza pentru orice eventualitate, nu?

Din datele pe care le-am obținut de la poliție, aflăm că accidentul a implicat trei autovehicule. Data și ora producerii sunt corect indicate pe video. Șoferul care nu a cedat trecerea, cel din VW, are 19 ani. S-a ciocnit cu un Ford Transit condus de un bărbat de 55 de ani. Din inerție microbuzul a lovit mașina în care se afla camera de bord.

În rezultatul accidentului autovehiculele au fost în mod clar deteriorate. La urgență au fost preluați și transportați primii doi șoferi menționați. Alte circumstanțe se stabilesc. Rezultatele expertizei nu sunt gata pentru a se confirma sau infirma starea de ebrietate a tipului din VW.

VIDEO: facebook.com/mihai.sandra.5

Urmări accident în Băcioi:

Vezi și: (video) Momentul unui accident produs pe strada Grenoble. Două mașini s-au lovit puternic

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise