(video) Drumurile rămân periculoase din cauza unor șoferi iresponsabili în lucruri elementare. Cinci situații de accident recente

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Drumurile din Chişinău şi din afara acestuia rămân periculoase din cauza unor șoferi care sunt indiferenți şi iresponsabili în lucruri elementare. Aceştia îşi permit să conducă după propriul plac şi să genereze situaţii de accident pentru care nici nu sunt penalizaţi şi nici nu sunt mustraţi de conştiinţă.

Cum să întorci într-un loc în care nu e sau nu permis acest lucru, fără să te asiguri complet, ori cum să continui să mergi cu viteză când toţi ceilalţi au oprit pentru a ceda trecerea unui pieton? Zău, de parcă toţi ar fi începători, însă cu siguranţă nu este aşa şi există câţiva ani de experiență în spatele unora.

Cum de combătut astfel de nereguli care pur şi simplu nu ar trebui să aibă loc? Lăsaţi propuneri pe care le-aţi vedea eficiente, în comentarii.

VIDEO: facebook.com/marinas.bizzonu, facebook.com/vladimir.senzenis, facebook.com/Евгений Котарабай, Danu))

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/