(video) „După lecții te aștept să îmi aranjezi lucrurile din mașină!” Mesaj pentru un viitor șofer din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este un secret pentru nimeni că răbdarea multor conducători auto este încercată, mai ales în Chişinău, de automobilele în care practică șoferia viitorii participanți la trafic. Se întâmplă des că ucenicii le mişcă lent, mai comit manevre anapoda sau generează situaţii de accident.

Mulţi închid ochii, căci tot aşa au fost, aveau frici de la bun început şi se descurcau prost. Totuşi, din câte se pare, mulţi doritori de a obţine un permis de conducere urcă la volan prea devreme, fără să ştie bine sau măcar elementarele reguli de circulaţie rutieră. Cineva a absentat teoria şi s-a prezentat doar la ultimele ore sau direct la practică?…

Iată situaţia care s-a întâmplat în această dimineaţă pe strada Calea Ieşilor. Proprietarul camerei de bord a declarat în descrierea postării, mai în glumă mai în serios, că așteaptă cursantul după lecţii ca să-i aranjeze lucrurile în maşină, care au zburat ca urmare a frânării bruşte.

VIDEO: facebook.com/victor.barbos

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/